Laddar Events
Datum: 22 januari
Tid: 17:30 - 20:00

Investment Banking kväll med SEB

SEB välkomnar ett urval från Unga Aktiesparare att lära sig mer om Investment Banking. Du kommer att få chansen att lära dig mer om de olika områdena SEBs Investment Banking avdelning arbetet inom, ställa dina frågor och mingla med några av SEBs fantastiska och kuniga kollegor. Det kommer bjudas på enklare middag och dryck. Utöver detta kommer vi även köra lite ett fokus på olika cases för att ge dig ett mer påtagligt perspektiv på vad det innebär att arbeta inom Investment Banking.

För att anmäla er ska ni göra följande:

  1. Mejla ditt CV till “sodertorn@ungaaktiesparare.se”
  2. Ange rubriken “FÖR OCH EFTERNAMN – Intresseanmälan till SEB x UA Investment Banking kväll”
  3. Skriv även om du har några allergier/matpreferenser.
  4. Om du vill kan du ge en kort motivering på max 4 meningar som beskriver varför just du önskar och vill delta på detta event.

OBS – Sista anmälningsdag är 9 Januari 23:59.

Efter den 9 Januari kommer SEB göra ett urval på deltagare inför eventet. UA Södertörn kommer den 15 Januari att mejla ut till det samtliga UA medlemmarna som har visat intresse och fick en plats, fick en reservplats eller inte kom med denna gången. I detta mejl kommer det även framgå lokal och eventuell ytligare information.

Vänligen notera att det är en dresscode på minst business casual som gäller! Vid eventuella frågor tveka inte att mejla sodertorn@ungaaktiesparare.se

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Isak Emil Henrik Garheden - President of the local association at Södertörn. , Stockholm

    isakgarheden@gmail.com

Detta event är tillgängligt för:

betalande medlemmar