Laddar Events
Datum: 22 november, 2023
Tid: 18:30 - 20:00

Lilla UA-Akademin

UA-Akademin har sedan länge varit Unga Aktiesparares mest eftertraktade utbildning och vi i UA Halmstad försöker att arrangera utbildningen åtminstone en gång varje år, något som på senare år har visat sig bli allt svårare för varje år som går, mycket på grund av den digitala utvecklingen. Detta innebär dessvärre att vi inte lyckades få tillräckligt många anmälda till UA-Akademin nu under hösten och vi tvingades att ställa in. Men för att ändå försöka leverera ett event till er som faktiskt såg fram emot UA-Akademin och förhoppningsvis fånga upp fler intresserade har vi tagit fram ett event som ämnar till att beröra liknande grunder, vi kallar det för “Lilla UA-Akademin” (kreativt, eller hur?).

Syftet med Lilla UA-Akademin är att erbjuda en grundläggande utbildning som ger dig som lyssnare en god överblick över privatekonomi och sparande. Vi kommer även att diskutera grunderna om aktier och fonder, hur man kommer igång med sitt sparande och liknande. Det kommer dessutom finnas gott om utrymme att ställa frågor, vi på Unga Aktiesparare tror att vi lär oss mer tillsammans och du som nybörjare är självklart lika välkommen som dig som är erfaren.

Till skillnad från den vanliga UA-Akademin så är eventet betydligt kortare och hålls under en onsdag kväll istället för under en helg.

Vi kommer vara i sal S1020 på Högskolan i Halmstad. Om du inte hittar dit eller om du har andra frågor är du självklart välkommen att höra av dig till mig (Oliver) på 070-825 68 33 💚

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

Biljetter

Siffrorna nedan inkluderar biljetter till detta evenemang som redan finns i din varukorg. Genom att klicka på "Hämta biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra antalet biljetter.
Biljetter är inte längre tillgängliga