Laddar Events
Datum: 17 januari
Tid: 18:00 - 21:00

Företagsbesök – Synsams produktions- och innovationscenter på Frösön

Häng med när Synsam bjuder in till företagsbesök på sitt nya produktions- och innovationscenter på Frösön.

Välkommen till en intressant aktieträff med optikkedjan Synsam som både presentatör och värd. Här ges du en unik möjlighet att besöka Synsams glasögonproduktion på Frösön, som invigdes under hösten 2022.

Synsam presenteras av Ida Geiler, vd för Synsams Produktions- och Innovationscenter & vi inleder kvällen med en rundvisning i produktionshallen.

I pausen serveras det kaffe, smörgås och en kaka. Synsam tar dessutom med sig några riktigt bra erbjudanden!
Ni kan börja kika på dessa redan nu: https://www.synsamgroup.com/om-synsam/var-verksamhet/erbjudande-aktiespararna/

Därefter lär du dig mer om företaget, hur Synsam på några få år transformerat en hel bransch. Samtidigt som de blivit ledande inom medicinsktekniska produkter och tjänster med ett unikt glasögonabonnemang som skapar kundlojalitet och förutsägbarhet. Med en nyetableringsagenda och hemtagning av produktionen till Östersund skapar Synsam attraktiva framtidsutsikter.

Synsam Group är den ledande optikerkedjan i Norden. Man verkar på en medicinskt driven marknad och erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster för ögonhälsa och ögonmode utifrån kundens behov och livsstil. Koncernen har cirka 4 000 medarbetare, en omsättning på cirka 5 miljarder SEK (2022) och har cirka 500 butiker i Norden som drivs under varumärkena Synsam, Synsam Recycling Outlet samt Profil Optik i Danmark. Genom digitalisering, abonnemangserbjudanden och andra innovativa koncept är Synsam Group en stark innovatör på den nordiska optikmarknaden inom flera områden, inklusive kundresa, produkterbjudande och ESG. Synsam Groups aktie handlas på Nasdaq Stockholm (SYNSAM).

 

Hoppas vi ses!

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Daniel Öman - Vice Regionchef Nord / Styrelseledamot i UA Östersund , Östersund

    daniel.ohman123@gmail.com
  2. Avatar

    Fanny Johansson - Ordförande , ÖSTERSUND

    fannyjohnsn@gmail.com

Biljetter

Siffrorna nedan inkluderar biljetter till detta evenemang som redan finns i din varukorg. Genom att klicka på "Hämta biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra antalet biljetter.
Biljetter är inte längre tillgängliga