Laddar Events
Datum: 26 april, 2023
Tid: 17:00 - 19:00

Växande Kjula Logistikpark med Coop & Amazon

Följ med och kolla på bland annat Amazon, Coop m.m. Vi på Unga Aktiesparares styrelse kommer kunna hämta upp alla som inte har bil eller möjlighet för bil. Alla andra med bil, vi träffas vid restaurangerna ute på plats. Träffen kostar ingenting och vi bjuder på fika 🙂

Sedan starten 2005 är logistikparken runt Kjula flygplats en veritabel succé som ett av Sveriges hetaste lokaliseringsområden med bolag som Coops supermoderna Sverigelager, Sportamore och en av Amazons serverhallar som är lika sluten och hemlig som Hällbyfängelset.

När allt är klart kommer över 4000 människor att sysselsättas på de 400 hektar mark mellan Svealandsbanan och E20, intill den högst kapabla regionalflygplatsen. Vi får en presentation på plats av etableringschefen Mikael Johnsson i Eskilstuna logistikföretag.

Föreningen bjuder på kaffe och bulle vid ett avslutande i Eskilstuna Motorflygklubbs lokaler flygplatsterminalen då vi också passar på att ha en öppen frågestund om framtiden för projektet med folk från kommunen.

Glöm inte att ta med förstärkningsplagg då vi ska vara utomhus stora delar av träffen samt att det kan blåsa friskt.

Maxantal: 26 personer pga begränsningar i flygklubbens lokalen.

Först till kvarn gäller!

Hoppas vi ses 🙂

Kontaktpersoner:

Kontaktpersoner:

Detta event är tillgängligt för:

gratismedlemmar & betalande medlemmar