Laddar Events
Datum: 22 maj, 2023
Tid: 18:00 - 20:00
Plats: Nordea, Falun

Utbildning – Kom igång med aktier och fonder!

Tillsammans med Nordea Falun anordnar Unga Aktiesparare Dalarna en utbildning i tre delar där du kan lära dig det du behöver för att kickstarta ditt sparande och komma igång med aktier och fonder!

Utbildningen kommer äga rum hos Nordea i Falun och vara uppdelad på tre tillfällen:

 • Måndag 15 maj 18:00 – 20:00
 • Tisdag 16 maj 18:00 – 20:00
 • Måndag 22 maj 18:00 – 20:00

 

det första tillfället lär du dig grundläggande kunskaper som är nödvändiga och nyttiga innan man börjar köpa aktier och fonder. Vi kommer prata om varför man borde spara och vad aktier och fonder egentligen är för något, såväl som hur du praktiskt går tillväga för att komma igång!

det andra tillfället kommer vi gå vidare och prata om hur man handlar med aktier. Vi kommer prata om hur man kan tolka bolagens rapporter och vilka olika typer av företagshändelser som är bra att ha koll på!

Det tredje tillfället går ytterligare lite djupare in på ämnet aktier. Vi kommer prata om vilka olika typer av strategier som finns när man ska investera och vad som är viktigt att veta när man analyserar bolag inom olika branscher. Efter detta tillfället hoppas vi att du kan fortsätta utvecklas som investerare och använda de kunskaper som du nu tillägnat dig!

 

Utbildningen är öppen för alla och helt kostnadsfri, hit är såväl medlemmar som icke-medlemmar välkomna! Ta gärna med dig en kompis, kom bara ihåg att anmäla er! Anmälan gäller alla tre tillfällen, men vi förstår naturligtvis att det kanske inte passar alla tre gånger. Hör gärna av dig med vilka tillfällen du kan vara med på, så vet vi hur många som kommer. Hoppas vi ses där!

Kontaktpersoner:

 1. Avatar

  Alexander Karlsson

  alexander.karlssonnn@gmail.com
 2. Avatar

  Oscar Høve Matheson

  oscar.matheson@gmail.com

Detta event är tillgängligt för:

gratismedlemmar & betalande medlemmar