Laddar Events
Start: 7 maj 06:00
Slutet: 8 maj 22:30
Plats: Stockholm

UA Halmstad reser till Stockholm

I början av maj beger vi i UA Halmstad oss ut på en mycket spännande resa! Vi ska nämligen åka upp till Stockholm och ta del av Investors årsstämma och besöka Handelsbankens huvudkontor samt tech-jätten IBM!

För att få åka med på resan krävs det ett aktivt UA medlemskap och en anmälningsavgift på 250 kr. Om man anmäler sig men får förhinder är man själv ansvarig att hitta en ersättare som fyller platsen, gör man inte det eller om man inte dyker upp så blir man skyldig att betala en no show-avgift som täcker resekostnader och boende.

Schemat för resan är ännu inte helt fastställt då allt ännu inte är bokat så förvänta er mer information när det närmar sig. Det vi kan berätta redan nu är att vi kommer åka från Halmstad runt 06:00 på tisdagen 7 maj och vi förväntar oss att vi är hemma någon gång mellan 22:00-23:00 på onsdagen 8 maj. UA Halmstad bekostar samtliga resekostnader, boende, frukost båda dagarna samt lunch båda dagarna. Middag kommer du som deltar sannolikt behöva bekosta själv men även det kan komma att förändras om vi har tur! Du som deltar kommer dessutom få en goodiebag med lite blandade godsaker för att säkerställa en behaglig resa. 💚

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

Biljetter

Siffrorna nedan inkluderar biljetter till detta evenemang som redan finns i din varukorg. Genom att klicka på "Hämta biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra antalet biljetter.
Biljetter är inte längre tillgängliga