Laddar Events
Datum: 25 maj, 2023
Tid: 17:30 - 19:30
Plats: Virtune AB

Investera i krypto – med Virtune

Krypto utgör ett relativt nytt tillgångsslag i jämförelse med exempelvis aktier, och många investerare har ännu inte tagit steget in i kryptomarknaden. Vad är det som gör att vissa väljer att avvakta? 

Vilka risker och möjligheter finns det med att investera i krypto? Hur kan vi nyttja kryptovalutors unika egenskaper?

Denna kväll anordnas tillsammans med Virtune AB, i deras fina lokaler på Kungsgatan. Virtune är ett nystartat fintech-bolag med ena foten i kryptomarknaden och med den andra foten i traditionell finans, som har en unik produkt i Sverige – de erbjuder dig möjligheten att, via www.avanza.se samt www.nordnet.se, investera i en korg (liknande en indexfond) av kryptovalutor. Virtune AB börsintroducerar sin första krypto ETP (Exchange Traded Product), Virtune Crypto Top 10 Index ETP, på Nasdaq Stockholm måndagen den 15 maj.

Kvällen är till för både dig som aldrig investerat i krypto, men är nyfiken på att lära dig mer, och du som redan är en kryptohaj och vill höra mer om hur du kan nyttja Virtunes produkter!

Programmet för kvällen ser ut såhär:

17.30-18.00 Henry Forelius (Client Director & delägare) hälsar välkommen och bjuder in till lättare måltid (wraps/pizza) med dryck och snacks.

18.00-19.00 Introduktion av kryptomarknaden. Presentation av Virtunes grundare – Christopher Kock (VD) & Peter Arvidsson (CTO) samt av Virtune AB.

19.00-19.30 Frågestund

19.30-20.00 Mingel och kvällen avrundas

 

Varmt välkomna!

OBS! Anmälan är bindande (då det bjuds på lättare måltid) och det finns endast ett begränsat antal platser till detta exklusiva event!

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Wilma Ida Maria Håkansson - Vice Ordförande Stockholm Syd , Bromma

    mail@wilmahakansson.com

Detta event är tillgängligt för:

gratismedlemmar & betalande medlemmar