Laddar Events
Datum: 25 maj, 2023
Tid: 17:30 - 20:30

Företagsträff med: Ovzon, Triona & SignUp Software

Ovzon. Deras tjänster inkluderar höga datahastigheter via satellituppkoppling, bärbara satellitterminaler samt global service och support. Bolagets kunder återfinns inom försvar, polis och räddningstjänster media och icke statliga organisationer. Ovzon presenteras av VD Per Norèn och CFO Noora Jayasekara.

Triona har en egenutvecklad programvara som används huvudsakligen inom transport- och logistikavdelningar mestadels på den nordiska marknaden. Företaget presenteras av VD Mats Bayard.

SignUp Software är ett mjukvaruföretag som erbjuder en heltäckande lösning, ExFlow, för elektronisk leverantörsfakturahantering inbyggd i Microsofts affärssystem Dynamics ERP. Bolaget är en global aktör med ett flertal stora företag som kunder. Företaget presenteras av VD Olof Hedin.

Vi bjuder på smörgås och kaffe/te.

Efter anmälan är viktigt att du som anmält dig prickas av och deltar i evenemanget eller avanmäler dig. Vi tar vi rätten att debitera 150 kr i efterhand vid utebliven närvaro.

Detta evenemang är ett samarbete med Medborgarskolan i Stockholm.

OBSERVERA ATT ANMÄLAN SKER PÅ DENNA LÄNK HOS AKTIESPARARNA:

http://www.aktiespararna.se/aktiviteter/mot-ovzon-signup-software-samt-triona-vid-en-foretagstraff-255-kl1730-pa-medborgarskolan

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Miqdad Chowdhury - Ordförande , UA Stockholm Väst

    miqdad.chowdhury@gmail.com

Detta event är tillgängligt för:

gratismedlemmar & betalande medlemmar