Laddar Events
Datum: 10 maj, 2023
Tid: 18:00 - 20:30

Elektrifiera Sverige, med Örrön Energy, OX2 & SolTech

“Elektrifiera Sverige” – ett högaktuellt tema om samhällets omättliga energibehov onsdagen den 10 maj kl 18, Carlssons skola, Kommendörsgatan 31.

Professorn i kärnfysik och författaren av boken “Allt du behöver veta om Sveriges energiförsörjning” Jan Blomgren, inleder kvällen. Därefter bjuder vi på företagspresentationer av Orrön, Soltech Energy och OX2.

Vi lottar ut ex av boken under kvällen.

Orrön

Orrön Energy är ett energibolag, vars verksamhet är inriktad mot framställning av förnyelsebara energikällor som solenergi, vindkraft och vattenkraft. Verksamhetens energinät och tillhörande energiinfrastruktur är huvudsakligen etablerad inom den nordiska marknaden. Bolaget gick tidigare under namnet Lundin Energy och har sitt huvudkontor i Stockholm.

www.orron.com

Bolaget är listat på Large cap

Robert Eriksson Director Corporate Affairs and Investor relations presenterar.

Soltech Energy

Soltech Energy Sweden är verksamma inom energisektorn. Bolaget är en helhetsleverantör som både utvecklar, säljer och installerar solenergilösningar för både företag och privatpersoner. Soltech konsoliderar marknaden genom förvärv av bolag inom sol, tak, fasad och elbranschen. Bolaget är verksamt i Sverige och Europa. Soltech Energy Sweden grundades 2012 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

www.soltechenergy.com

Företaget är listat på First North.

Bolaget presenteras av Stefan Ölander, CFO.

OX2

OX2 är verksamma inom energisektorn och utvecklar och säljer vind- och solkraftsparker. Bolaget har specialiserat sig inom utveckling av land- och havsbaserad vindkraft, solkraft, nätanslutningar, energilagring och förvaltning av egenutvecklade projekt. Verksamheten innefattar förvärv av projekträttigheter, projektutveckling och leverans av projekten genom byggnation samt teknisk och kommersiell förvaltning. Bolaget är verksamt på den europeiska marknaden med huvudkontor i Stockholm.

www.ox2.com/sv/

Företaget är listat på Large Cap.

Företaget presenteras av Johan Rydmark, CFO.

Kontaktpersoner:

Kontaktpersoner:

Detta event är tillgängligt för:

gratismedlemmar & betalande medlemmar