Laddar Events
Datum: 10 maj, 2023
Tid: 18:00 - 19:30

Besök hos Almi

Almi är en svensk statlig organisation som främjar företagande och innovation genom att erbjuda finansiering, rådgivning och kompetensutveckling till små och medelstora företag (SMEs) i Sverige. Almi har funnits sedan 1993 och är en av Sveriges största aktörer inom detta område. Almi erbjuder också olika finansiella tjänster, såsom lån, riskkapital och borgen för små och medelstora företag i olika skeden av sin utveckling.

OBS tiden kan komma att ändras!

Organisationen erbjuder också rådgivning och stöd för affärsutveckling, marknadsföring och produktutveckling. Almi samarbetar med andra organisationer och myndigheter för att skapa en gynnsam miljö för företagande och innovation i Sverige.

Vi är glada att presentera ett spännande event i samarbete med Almi, där de kommer att hålla en föreläsning för oss om företagande och innovation.

Under föreläsningen kommer Almi att diskutera olika ämnen som är relevanta för företagande och innovation, såsom affärsutveckling, marknadsföring och produktutveckling. Du kommer att lära dig om de olika finansiella tjänster som Almi erbjuder för att hjälpa företag att få tillgång till kapital och stöd för sin verksamhet.

Under evenemanget kommer du att ha möjlighet att ställa frågor till Almi-experterna för att få mer information om företagande och innovation.

Detta evenemang är en unik möjlighet för dig som är intresserad av företagande och innovation att lära dig mer om dessa ämnen och få värdefull information om hur du kan ta din verksamhet till nästa nivå. Vi hoppas att du kommer att ansluta dig till oss för denna spännande föreläsning med Almi!

Kontaktpersoner:

Kontaktpersoner:

Biljetter

Siffrorna nedan inkluderar biljetter till detta evenemang som redan finns i din varukorg. Genom att klicka på "Hämta biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra antalet biljetter.
Biljetter är inte tillgängligt eftersom detta event har passerat.