Laddar Events
Datum: 7 maj
Tid: 17:15 - 20:00

Beijer Alma Årsstämma 2024

Om du nyfiken på hur en årsstämma går till är detta ett utmärkt tillfälle att ta reda på det. Beijer Alma, med säte i Uppsala, kallar till årsstämma tisdagen den 7 maj 2024, kl. 18.00, i Stora salen, Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala torg 1, Uppsala.

Vi på UA Uppsala tänkte besöka det tillsammans med er och träffas utanför UKK kl. 17:15. Det kommer bli en lärorik och kul kväll tillsammans som passar alla.

OBS: Se till att du är aktieägare i Beijer Alma innan den 26 april 2024 och att anmäla dig på Beijer Alma. Du gör enligt stegen nedan:

1. Gå in på länken https://beijeralma.se/investor-relations/arsstamma/

2. Klicka på ”Eurolears hemsida” på punkt tre under ”förutsättningar för deltagande”

3. Logga in med bankID

4. Kolla igenom listan för bolag att anmäla sig till, ”Beijer Alma AB”

5. Fyll i uppgift och antal medföljande biträdande

6. Skicka anmälan innan 30:e april

Skulle du missa någon av ovanstående deadlines så är det bara att höra av dig till vår kontaktperson så ska vi försöka lösa en plats ändå!

Om Beijer Alma:

Beijer Alma är en global industrikoncern. Störst affärsinriktning återfinns inom utveckling och tillverkning av komponenter, där koncernen drivs utifrån ett flertal dotterbolag med vardera affärsinriktning. Ett aktivt, långsiktigt strategi- och utvecklingsarbete är en central del av bolagets affärsverksamhet. Störst verksamhet återfinns inom Norden, Europa och Asien. Huvudkontoret ligger i Uppsala.

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Zeb Billborn

    zeb.billborn@gmail.com

Biljetter

Siffrorna nedan inkluderar biljetter till detta evenemang som redan finns i din varukorg. Genom att klicka på "Hämta biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra antalet biljetter.
Biljetter är inte längre tillgängliga