Laddar Events
Datum: 21 maj
Tid: 18:00 - 19:30

Aktiefika – Lär dig Börsdata

En av de bästa förmånerna du får hos oss som medlem är rabatt på Börsdata Premium. På Börsdata hittar du finansiell information för mer än 1000 bolag för svenska, danska, norska och finska börsbolag. De presenterar över 50st nyckeltal, dagliga aktiekurser, analys- och värderingstjänster samt flera strategier som underlättar för dig som investerare att fatta rätt beslut.

Under kvällen lär vi dig att navigera genom Börsdatas verktyg, anpassat för alla nivåer, och visar dig hur du kan dra nytta av dess fulla potential. Vi kommer även att gå igenom flera konkreta investeringsstrategier och ge dig möjlighet att utforska specifika bolag som intresserar dig.

Vi bjuder på fika på Café Årummet i centrala Uppsala (vi kanske byter lokal beroende på antal anmälningar), och man får gärna bjuda med en vän.

Välkomna den 21:a maj klockan 18.00 så ser vi till att ha en trevlig kväll med mycket aktiesnack!

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Zeb Billborn

    zeb.billborn@gmail.com

Biljetter

Siffrorna nedan inkluderar biljetter till detta evenemang som redan finns i din varukorg. Genom att klicka på "Hämta biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra antalet biljetter.
Biljetter är inte längre tillgängliga