Laddar Events
Datum: 21 maj
Tid: 17:30 - 20:00

Företagspresentation INVISIO och MilDef

INVISIO – ett tillväxtföretag som utvecklar system för kommunikation

Tillväxtföretaget INVISIO utvecklar och marknadsför avancerade kommunikationssystem som hjälper yrkesgrupper i bullriga och uppdragskritiska miljöer att arbeta säkrare och effektivare, samtidigt som deras hörsel skyddas. På kundlistan finns bland annat svenska polisen, ett stort antal specialstyrkor inom polisen och försvaret i både Europa och USA samt ett flertal arméer som den Australiska, Brittiska, Amerikanska, Canadensiska och Belgiska.

Försäljningen 2023 översteg 1,2 miljarder kronor, motsvarande en ökning med 60 procent jämfört med föregående år. Orderboken rymde i slutet av året beställningar till ett värde av drygt 600 MSEK. Rörelseresultatet (EBIT) har i genomsnitt uppgått till 20 procent under de senaste fem åren.

Den starka utvecklingen beror dels på bolagets framåtriktade satsningar som genomförts under senare år, dels på en påtagligt ökad aktivitet på marknaden. Efterfrågan förväntas stiga ytterligare genom att europeiska försvarsbudgetar ökar betydligt framöver. Bolaget har huvudkontor i Köpenhamn och försäljningsorganisationer i USA, Frankrike, Storbritannien, Italien och Thailand. INVISIO-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm och återfinns i Mid Cap-segmentet.

Bolaget presenteras av Michael Peterson, ansvarig för IR och kommunikation.

MilDef – Med fokus på ökad försvarsförmåga

Försvarsteknikföretaget MilDef står bakom digitaliseringen av de nordiska och europeiska försvarsmakterna samt NATO med egenutvecklad, taktisk IT för krävande miljöer.

Det handlar om datorer, mjukvara och tjänster som tål allt… när allt står på spel. Bland kunderna finns de nordiska försvarsmakterna, Nato-länder och leverantörer som SAAB, BAE Systems, Kongsberg etc.

MilDef noterades på Nasdaq Stockholm 2021. Bolaget presenteras av Olof Engvall, Head of Investor Relations.

Plats: Medborgarskolan, Haga Östergata 12, Göteborg.

Tid: 17:30-20:00 insläpp från 17:10

Det kommer bjudas på lättare förtäring.

Antalet platser är begränsat! För anmälan, maila: mikaelbriland@hotmail.com

Varmt välkomna!

Kontaktpersoner:

  1. Avatar