Laddar Events
Datum: 23 april
Tid: 17:30 - 19:30

Vitec Bolagsstämma

🌟 Närvara på Vitec Bolagsstämma den 23 april med Unga Aktiesparare! 🌟

Är du intresserad av att följa med på en spännande resa genom företagets beslut och strategier? Då har du en fantastisk möjlighet att närvara på Vitec Bolagsstämma den 23 april tillsammans med oss på Unga Aktiesparare!

Det är en öppen inbjudan för alla intresserade att delta och få en unik inblick i hur bolaget Vitec drivs och vilka framtidsplaner som ligger på bordet. Bolagsstämman är en plattform där du har möjlighet att lyssna, fråga och delta i viktiga beslut som påverkar företagets framtid.

Detta är inte bara en möjlighet att utöka din kunskap om investeringar och bolagsstyrning, utan också en chans att knyta kontakter och träffa andra engagerade aktiesparare.

Datumet är satt – 23 april klockan 17:30 i Aula Nordica på Campus. Missa inte denna unika chans att fördjupa din förståelse för Vitec och dess verksamhet.

Vi ser fram emot att dela denna spännande upplevelse med dig. Vid frågor tveka inte att fråga oss på umea@ungaaktiesparare.se

Anmälan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdprPdMI-CBqJCAFMX19xAeukwWkPROTPR7IVmBJD3I-MMJ4Q/viewform?usp=sf_link

Varmt välkommen att närvara och vara en del av vår gemenskap!

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Munir Yebio

    munyeb@hotmail.com