Laddar Events
Datum: 20 april, 2023
Tid: 17:30 - 19:30

Vässa ditt CV och lär dig LinkedIns algoritmer

En avgörande del av jobbsökningsprocessen är ditt cv eftersom det hjälper dig att presentera din bakgrund och kompetens på ett strukturerat och övertygande sätt. Ditt cv är också ofta det första intrycket arbetsgivaren får av dig, så hur gör du för att sticka ut och för att få arbetsgivaren att kalla just dig på intervju?

LinkedIn är ett verktyg som du behöver ha koll på. Både inför jobbsökande men även för att bygga ditt personliga varumärke. För att nå framgång med LinkedIn, maximera din synlighet och bygga ditt professionella nätverk behöver du ha koll på algoritmerna, det kan Akavia hjälpa till med.

Abelone Tischbein-Madsen, verksamhetsansvarig på avdelningen Marknad och Medlem, har sedan flera år tillbaka ansvarat för hela rekryteringsprocessen av nya medarbetare på enheten och hjälpt många av Akavias studentmedlemmar att lyckas med sitt cv och sin LinkedIn-profil. Under workshopen kommer ni både få verktyg och tips och få hjälp med era egna cv:n och LinkedIn-profiler.

Akavia är ett fackförbund för de som har valt den akademiska vägen, med 135 000 ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Akavias mål är att varje medlem ska full utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet.

Under det här eventet rekommenderar vi att ni tar med er en mobil eller laptop för att på bästa sätt delta i workshopen.

Eventet tar plats datum på Akavias kontor i Stockholm, Nybrogatan 30, närmsta tunnelbanestation Östermalmstorg

Schema

17:30      Ankomst och mingel

18:00     Föreläsning & Tips

18:40     CV-och LinkedIn workshop

19:30     Slut

Mat och dryck erbjuds på plats. Har du någon allergi eller andra önskemål mejla senast 5 dagar innan eventet så ordnas alternativ kost.
Varmt välkomna!

Kontaktpersoner:

Kontaktpersoner:

Detta event är tillgängligt för:

gratismedlemmar & betalande medlemmar