Laddar Events
Datum: 2 november, 2023
Tid: 18:00 - 19:30

Var med och bygg drömportföljen – förvalta vår fiktiva portfölj!

Är du redo att ta dina kunskaper inom aktiehandel till nästa nivå? Vill du vara en del av en dynamisk och engagerad gemenskap som strävar efter att skapa en framgångsrik aktieportfölj? Då är du varmt välkommen till det här månatliga eventet hos Unga Aktiesparare Halmstad!

Datum: 2 Novmeber (och därefter varje första torsdag i månaden)
Plats: Högskolan i Halmstad (Sal S3059)
Tid: 18:00-19:30

På detta spännande event kommer vi tillsammans att utforma och förvalta en fiktiv aktieportfölj. Här får du inte bara chansen att vara en del av beslutsfattandet kring vilka aktier vi ska köpa, avvakta eller sälja, utan också möjligheten att pitcha dina egna aktiecase inför oss alla andra.

Alla medlemmar i Unga Aktiesparare har full rösträtt vid beslutstagande, vilket gör att det är alla medlemmar som kommer påverka portföljens framgång. Men även om du inte är medlem, är du välkommen att delta och dela med dig av dina tankar och idéer kring potentiella investeringar. Vi tror på att lärande sker genom att lyssna och lära av varandra!

Detta månatliga event är inte bara en chans att bli duktigare på att pitcha dina egna case, utan också ett tillfälle att nätverka med likasinnade individer, dela erfarenheter och inspireras andras framgång på aktiemarknaden. Du kommer bland annat att få ta del av olika perspektiv, case, trendspaningar och de senaste nyheterna inom finansvärlden.

Så oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom aktiehandel, kom och var med oss på detta spännande event!

Anmäl dig nu och se till att boka in datumen för våra framtida träffar i kalendern. Tillsammans kan vi uppnå fantastiska resultat!

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Filip Andersson - Styrelseledamot , Halmstad

    filip.andersson1@outlook.com