Laddar Events
Start: 30 november, 2023 08:00
Slutet: 15 december, 2023 23:00
Plats: Stockholm

Unga Aktiesparare Stockholm City söker nya medarbetare!

Nu söker vi i Unga Aktiesparare Stockholm City nya styrelsemedlemmar. Att vara ideellt engagerad inom Unga Aktiesparare är en spännande upplevelse där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ledarskap, organisationsförmåga, marknadsföring och försäljning samtidigt som du får en god inblick i hur ett nationellt förbund med ca 10 000 medlemmar fungerar. Arbetet bedrivs i samarbete med regionchefer och personal vid förbundets kansli. Dessutom innebär rollen goda nätverksmöjligheter då arbetet till stor del involverar att kontakt med olika företag i Stockholmsområdet till syfte att arrangera event för medlemmarna. Utöver detta kommer du även få möjlighet att delta på olika spännande evenemang tillsammans med andra medlemmar i olika lokalavdelningar inom Unga Aktiesparare, exempelvis den populära kick-offen som samlar styrelsemedlemmar från hela Sverige. I planeringen i år för oss i Stockholm City ligger samarbeten med såväl några av sveriges största företag som enskilda entreprenörer där du kommer få arbeta tillsammans med ett härligt gäng för att göra dessa events så bra som möjligt.

Låter detta spännande? Tveka då inte att anmäla ditt intresse på: https://www.ungaaktiesparare.se/engagera-dig/ så kommer vi att höra av oss till dig om hur du söker in.  

Anmälan kommer att vara öppen fram tills den 15e December men observera att vi rekryterar löpande och att rekryteringen därmed kan avslutas i förtid. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar! 

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Johan Sjöberg - Styrelseordförande , Stockholm City

    johan.sjoberg2002@gmail.com