Laddar Events
Datum: 14 maj
Tid: 18:30 - 20:00

UA Halmstads fiktiva aktieportfölj | Halvårsavstämning

Är du redo att ta dina kunskaper inom aktiehandel till nästa nivå? Vill du vara en del av en dynamisk och engagerad gemenskap som strävar efter att skapa en framgångsrik aktieportfölj? Då är du varmt välkommen till det här månatliga eventet hos Unga Aktiesparare Halmstad!

Datum: 14 maj
Plats: Högskolan i Halmstad, Sal S3059
Tid: 18:30-20:00

Den här månaden kommer vi inte fokusera så mycket på specifika case, istället kör vi en halvårsavstämning och diskuterar vår portföljallokering och hur portföljen har presterat över tid. Om du som deltagare på eventet vill diskutera något case eller pitcha ett bolag som du tycker vi ska köpa aktier i är du välkommen att göra det! Den här fiktiva portföljen utformar och förvaltar vi tillsammans, vi uppmuntrar till diskussion och det är alltid fritt fram att ställa frågor.

Alla medlemmar i Unga Aktiesparare har full rösträtt vid beslutstagande, vilket gör att det är alla medlemmar som kommer påverka portföljens framgång. Men även om du inte är medlem, är du välkommen att delta och dela med dig av dina tankar och idéer kring potentiella investeringar. Vi tror på att lärande sker genom att lyssna och lära av varandra!

Detta månatliga event är inte bara en chans att bli duktigare på att pitcha dina egna case, utan också ett tillfälle att nätverka med likasinnade individer, dela erfarenheter och inspireras andras framgång på aktiemarknaden. Du kommer bland annat att få ta del av olika perspektiv, case, trendspaningar och de senaste nyheterna inom finansvärlden.

Så oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom aktiehandel, kom och var med oss på detta spännande event!

Anmäl dig nu och se till att boka in datumen för våra framtida träffar i kalendern. Tillsammans kan vi uppnå fantastiska resultat!

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

Biljetter

Siffrorna nedan inkluderar biljetter till detta evenemang som redan finns i din varukorg. Genom att klicka på "Hämta biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra antalet biljetter.
Biljetter är inte längre tillgängliga