Laddar Events
Datum: 17 oktober, 2023
Tid: 18:00 - 20:00

UA-Akademin Digitalt 3/6 – Så analyserar du företag

Del 3 i digitala UA-Akademin går igenom hur du kan göra din egen analys av företag att investera i. Den här utbildningen passar dig som har köpt aktier innan men vill bli bättre på välja företag och analysera dem. Föreläsningen bygger på fundamental analys, vilket innebär analysera årsredovisningar och nyckeltal.

Den digitala UA-Akademin (inklusive grund-, fortsättnings- och avancerad kurs) är uppdelad i 6 st två-timmars kurser under tisdagar kl. 18-20. Här kan du läsa mer om de olika delarna. Du väljer själv vilka delar du vill se men årets kurs är förlagd varje tisdag under 6 veckor. Det gör att du kan börja från grundkursen och gå hela vägen till den avancerade – helt gratis för Unga Aktiesparares medlemmar. Utbildningsserien startar 3 oktober (vecka 40) och är sen löpande varje tisdag, du får medverka på så många eller få delar som du vill.

Anmäl dig här nedan för att få länk till livesändningarna. Länken kommer under samma dag som kursen skickas ut på den mejl du anmält dig med. Vi kommer inte spela in vid de olika tillfällena, så det kommer inte finnas möjlighet att se det igen vid missat tillfälle.

Kursen hålls av UA-Akademins utbildare Eric Nielsen.

Fysisk eller digital?

UA-Akademin görs digitalt två gånger per år för dig som inte vill eller kan medverka fysiskt. UA-Akademin görs även fysiskt i många städer under hösten 2023, här du se vårens orter och datum. Den fysiska utbildningen är på helger kl. 10:00-16:00 med lunchpaus. På den fysiska UA-Akademin kan du förutom att höra på föreläsningen, göra uppgifter och lära dig om aktier, även nätverka och träffa andra som är intresserade.

OBS! Sista anmälningsdag 16 oktober

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

Detta event är tillgängligt för:

betalande medlemmar