Laddar Events
Datum: 24 april
Tid: 18:00 - 20:30

Tjejer i finansbranschen

Onsdag den 24/4 kl 18-20.30 bjuder vi in till en kväll där vi pratar tjejer i finansbranschen. Kvällen kommer bjuda på två talare som valt olika vägar inom finansbranschen.

Therese Nyrén är fondförvaltaren av Lucy Global Fund. Fonden investerar i livsstilsbolag. Therese kommer berätta om hennes resa, hur och varför fonden startades och varför fonden är nischad på livsstilsbolag.

Ulrika Valassi är styrelseproffs och kommer köra en round fire chat där vi i diskussion kommer få höra om hennes resa i finansbranschen. Hur hon tog sig från sommarbarn till att bli styrelseproffs i bankvärlden.

Det kommer även finnas bubbel/alkoholfri dryck och tilltugg. Eftersom alkohol serveras, ta därför med ID.

Kontaktperson: Martina Mähl, 070 – 32 74 601

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Martina Mähl

    martina.mahl@alphace.se

Biljetter

Siffrorna nedan inkluderar biljetter till detta evenemang som redan finns i din varukorg. Genom att klicka på "Hämta biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra antalet biljetter.
Tjejer i finansbranschen
Onsdag den 24/4 kl 18-20.30 bjuder vi in till en kväll där vi pratar tjejer i finansbranschen. Kvällen kommer bjuda på två talare som valt olika vägar inom finansbranschen. Therese Nyrén är fondförvaltaren av Lucy Global Fund. Fonden investerar i livsstilsbolag. Therese kommer berätta om hennes resa, hur och varför fonden startades och varför fonden är nischad på livsstilsbolag. Ulrika Valassi är styrelseproffs och kommer köra en round fire chat där vi i diskussion kommer få höra om hennes resa i finansbranschen. Hur hon tog sig från sommarbarn till att bli styrelseproffs i bankvärlden. Det kommer även finnas bubbel/alkoholfri dryck och tilltugg. Eftersom alkohol serveras, ta därför med ID. Kontaktperson: Martina Mähl, 070 - 32 74 601
0 kr
23 tillgängliga