Laddar Events
Datum: 6 juni, 2023
Tid: 12:00 - 15:00

Sommaravslutning med BBQ och brännboll

Hej alla medlemmar! Likt 2022 har även inledningen av 2023 visat på turbulenta börser, försvagade makroprognoser och kraftiga räntehöjningar. I och med detta känner vi att det är viktigt att hålla uppe gemenskapen och hjälpa varandra till att lyckas med sitt sparande.

Nu är det äntligen dags för sommaravslutningens event – en härlig grillaktivitet och brännbollsturnering i Linehedsparken! Datumet är satt till den 6 juni, med starttid 17:45. Vi kommer att grilla köttbitar och servera en läcker hemgjord potatissallad, tillsammans med lite annat tilltugg. Så se till att anmäla dig i tid för att få chansen att ta del av allt det goda! Max 4 personer per anmälan tillåts och den som anmäler “laget” måste vara medlem i Unga Aktiesparare. Dock kan denne anmäla upp till 3 stycken icke-medlemmar som gäster. Totalt har vi preliminärt plats för 32 deltagare så se till att anmäla er i god tid. För att anmäla dig och eventuella gäster, skriv för- och efternamn till samtliga deltagare samt eventuella allergier i kommentarsfältet. Vi kommer sedan att kontakta er med mer information när det närmar sig. Vi ser fram emot en fantastisk dag i parken med god mat, skön stämning och härlig gemenskap – missa inte detta! Varmt välkomna att anmäla er!

Du som anmäler dig (samt ditt eventuella lag) till evenemanget måste inte spela brännboll. Om man inte vill så går det bra att bara komma på vår BBQ för lite gott käk och snack.

OBS: sista anmälan är den 4:e juni.

Kontaktpersoner:
Styrelseledamot Rasmus Berg
Mobil: 070-300 59 63

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Rasmus Berg - Ordförande Halmstad / Vice regionchef Väst , Halmstad

    Rasmus99berg@gmail.com

Detta event är tillgängligt för:

betalande medlemmar