Laddar Events
Start: 12 juni, 2023 08:00
Slutet: 31 augusti, 2023 17:00
Plats: Sundsvall

Sök till UA Sundsvalls styrelse

UA Sundsvall söker medlemmar som vill engagera sig i styrelsearbete 😃

Är du mellan 15-28 och vill utöka ditt nätverk, få erfarenhet av styrelsearbete och skapa nya jobbmöjligheter för dig själv? Eller känner du kanske någon som är det? Vi i Unga Aktiesparare Sundsvall söker nu nya styrelsemedlemmar och vi hoppas att just DU vill vara med! 

Om Unga Aktiesparare

Vi i Unga Aktiesparare hjälper våra medlemmar att spara och investera smartare. Genom utbildningar, events, tidningar, rabatter och mycket mer får du som medlem lära dig mer om finansmarknaden och hur du investerar. Att engagera sig i en lokalavdelning ger ovärderliga kontakter och erfarenheter inför framtiden.

Din roll i styrelsen

Som styrelsemedlem är du med och planerar samt genomför event, utbildningar och andra träffar som vi anordnar. Du får vara med och representera UA på de mässor, evenemang och företagsträffar vi deltar vid, samtidigt som du har möjlighet att få jobba med sponsring, samarbeten och därmed skapa betydelsefulla kontakter för den lokala avdelningen. Som styrelsemedlem får du tillgång till ett värdefullt kontaktnät genom att träffa likasinnade medlemmar över hela landet på de centrala event som anordnas av förbundet. Ditt engagemang ger dig dessutom stora möjligheter att utvecklas i ditt eget sparande samtidigt som du får erfarenhet av att leda och organisera events och utbildningar.

Din profil

Vi söker dig mellan 15-28 år som har ett intresse för aktier och privatekonomi. Inga specifika kunskapskrav finns utan vi värdesätter engagemang och intresse högst. Du behöver kunna närvara fysiskt minst några gånger i månaden på de träffar och möten vi anordnar samt delta i de forum vi använder för kommunikation över internet. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för att coacha och inspirera andra till att börja spara och att du gillar att nätverka och anordna träffar och aktiviteter.

Ansökan

Ansökan ska innehålla:

• CV

• Kort personligt brev som inkluderar: 1) hur du vill vara med och utveckla lokalavdelningen, 2) varför du brinner för att hjälpa unga till att börja spara, 3) beskrivning av ditt drömevent som du vill genomföra, samt 4) vad ditt hjärta klappar lite extra för.

Skicka in din ansökan senast (gärna tidigare) 2023-08-31. Maila ditt CV + personligt brev till

sundsvall@ungaaktiesparare.se

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Gustav Backlund - Lokalavdelningsordförande , Sundsvall

    g.backlund@outlook.com