Laddar Events
Start: 10 december, 2023 10:00
Slutet: 23 december, 2023 23:30
Plats: Halmstad

Sök till Styrelsen för Unga Aktiesparare Halmstad!

Unga Aktiesparare Halmstad är en ideell organisation som engagerar sig i att utbilda unga människor inom området aktier och sparande. Vårt mål är att främja ekonomiskt ansvarstagande och skapa en plattform där unga kan lära sig grunderna inom privatekonomi. Vi strävar efter att skapa en inkluderande och lärorik miljö där våra medlemmar kan utvecklas och få en bättre förståelse för olika ekonomiska frågor.

Vi söker:

Den enskilt viktigaste egenskapen vi vill se hos dig som söker är att du är engagerad, det ska finnas ett intresse och ett driv hos dig som person att göra skillnad. Vi förutsätter att du som söker har en vilja att samarbeta för att skapa ett högt värde för våra medlemmar, men i övrigt har vi inga krav på erfarenheter inom aktier eller liknande. Vi alla besitter olika kunskaper och vi inom Unga Aktiesparare tror på att lära oss tillsammans. Vi välkomnar alla bakgrunder och erfarenheter och ser fram emot att utöka vår styrelse med nya perspektiv och idéer.

Arbetsuppgifter:

Uppdraget innebär att du att vara delaktig i att fatta strategiska beslut, planera och genomföra evenemang, samt bidra till organisationens övergripande utveckling. Vi har ett nära samarbete inom styrelsen så du kommer aldrig behöva vara ensam i något uppdrag.

Varför du borde söka:

Att engagera sig inom Unga Aktiesparare ger dig otroligt många möjligheter inför din framtida karriär, inte minst i form av en fin merit i ditt CV men du får dessutom möjligheten att lära känna väldigt många drivna och framgångsrika människor från näringslivets alla hörn. Därutöver är Unga Aktiesparare en fantastisk organisation som främjar personlig utveckling där du får ta del av en dynamisk miljö som lägger stor vikt på kreativitet och strategiskt tänkande.

Hur du ansöker:

Följ länken nedan och fyll i din information, det tar endast några minuter, därefter tar vi kontakt med dig och planerar in en intervju. Ansökningar tas emot fram till 10/12-2023.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf67HEEbAE6joVeTByYvdrBpn4xjSYdZh8Vn33hpKbANNl5nQ/viewform?usp=sf_link

 

Kontakt:

Om du har någon som helst fundering är du mer än välkommen att höra av dig till mig på 070-825 68 33 eller halmstad@ungaaktiesparare.se 💚

Kontaktpersoner:

  1. Avatar