Laddar Events
Datum: 25 september, 2023
Tid: 12:15 - 13:00
Plats: JIBS

Lunchevent med Virtune AB

Häng med på ett lunchevent tillsammans med Henry Forelius och Virtune AB, vi bjuder på lunchen!

Henry Forelius var med vid grundandet av UA 1990 och var aktiv under 7 år, bland annat som Regionchef för Väst (inkl Jönköping). Henry har också studerat på Internationella Ekonomprogrammet vid JIBS/IHH under åren 96-98. Sedan augusti 2022 representerar Henry Virtune AB (publ), i rollen som Client Director tillika Partner.

 
Kryptomarknaden är en av decenniets snabbast växande marknader, där flertalet kryptovalutor och områden inom krypto fortsätter att växa och skapa nya investeringsmöjligheter. Virtune grundades med en vision om att bli den ledande kapitalförvaltaren inom krypto i Norden och att möjliggöra för privata investerare och institutionella investerare att investera i kryptomarknaden på ett lika enkelt sätt som man handlar en indexfond eller en aktie. Med svenska ägare och med kontor i Stockholm kombinerat med ett starkt team med bred kompetens erbjuder Virtune sofistikerade och innovativa investeringsprodukter inom krypto som handlas i realtid på Nasdaq Stockholm via bland annat Avanza och Nordnet. Virtune är ett registrerat finansiellt institut hos Finansinspektionen som är auktoriserat att bedriva handel och förvaltning av kryptovalutor samt ett godkänt EU-grundprospekt för att notera börshandlade produkter inom krypto.
 

Varmt välkomna att träffa Henry och Virtune AB måndagen den 25 september på Jönköping International Business School, sal B1033.

Då vi bjuder på lunch önskar vi att ni anmäler er till eventet i god tid samt att ni skriver eventuella allergier och intoleranser i anmälan.

 
UA Jönköping

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Olle Erixon - Styrelseordförande , Jönköping

    oo.erixon@hotmail.com

Detta event är tillgängligt för:

gratismedlemmar & betalande medlemmar