Laddar Events
Datum: 27 april, 2023
Tid: 12:00 - 13:00
Plats: JIBS

Lär dig mer om privatekonomi och kvinnor i ledande positioner – Anmäl dig till Jönköpings lunchevent!

Är du en ung kvinna som vill bli inspirerad av andra framgångsrika kvinnor? Då är detta ett event för dig! Unga Aktiesparare Jönköping bjuder in till ett inspirerande lunchevent där du kommer att få möjlighet att lyssna på Cecilia Antonsson, privatmarknadschef på handelsbanken, Karolina Larsson och Pernilla Bertilsson, grundare till affärsnätverket Business Women Småland. Ta chansen att få tips kring hur du ska ta hand om din privatekonomi och vad det innebär att vara en kvinna i en ledande position.

Torsdag den 27:e april (vecka 17) är det dags för Unga Aktiesparare Jönköpings lunchevent! Vid 12:00 delas luncherna ut och 12:15 startar föreläsningen!

Vi är stolta över att presentera våra föreläsare, Karolina Larsson, Pernilla Bertilsson & Cecilia Antonsson. Under lunchen kommer du att få lyssna på deras erfarenheter av att vara kvinnor i ledande positioner och vad det innebär att bidra till ett mer jämställt företagsklimat. Du kommer att få möjlighet att ställa frågor, nätverka med andra deltagare och lära dig mer om företagande.

Vi vet att många unga kvinnor idag har ett stort intresse av ekonomi och sparande men också har stora drömmar men känner sig osäkra på vad som krävs för att nå sina mål. Vårt lunchevent ger dig möjlighet att få en inblick i hur det är att arbeta inom en ledande position och vad som krävs för att lyckas. Vi bjuder på lunch för alla deltagare och ser fram emot en inspirerande dag tillsammans med dig.

Om föreläsarna

Cecilia Antonsson har varit handelsbanken trogen i flera decennier och haft en framgångsrik karriär inom ekonomi. Hon har varit kontorschef i Huskvarna och haft olika positioner i såväl Stockholm och Göteborg som Nässjö. Hösten 2021 blev hon privatmarknadschef på Handelsbanken i Jönköping och är en expert inom privatekonomi. Julia Stridsberg är privatrådgivare på Handelsbanken och brinner för kundservice och den lokala marknaden. Hon är ett nytt tillskott på kontoret i Jönköping sedan ett år tillbaka och kommer att inspirera er med sin positivitet och förmåga att göra det så enkelt som möjligt för sina kunder. Kom till eventet och lyssna på deras inspirerande karriär och rådgivning inom privatekonomi.

Business Women Småland grundades i februari 2023 av Pernilla Bertilsson och Karolina Larsson. Deras vision och mål med det kvinnliga affärsnätverk är att skapa en plattform för kvinnor i ledande roller där kompetensutveckling, inspiration och aktivt nätverkande är grunden. Pernilla och Karolina beskriver det själva som:

Vi vill genom detta affärsnätverk kunna vara med och bidra till att likasinnade kvinnor ska få möjlighet till nya kontakter och utvecklas i sina olika roller. Att kunna bidra till ett jämställt företagsklimat i vår region.

Läs mer om Business Women Småland här: https://businesswomensmaland.se/

Anmälan till eventet

Anmäl dig direkt till eventet och ta chansen att träffa andra unga kvinnor med samma intresse. Vi ser fram emot att träffa dig på Jönköpings högskola! OBS! Om du har några allergier, ange det i ett meddelande nedan. 

Är du inte medlem? Ingen fara, alla är välkomna på vårt lunchevent! Våra medlemmar har dock förtur till alla event och om platserna är fulla kommer du att hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören senast dagen innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA! 12:00-13:00 i sal B1014 på JIBS (Jönköping International Business School). Vi ses där!

Kontaktpersoner:

Kontaktpersoner:

Detta event är tillgängligt för:

gratismedlemmar & betalande medlemmar