Laddar Events
Datum: 25 april
Tid: 12:00 - 13:00
Plats: JIBS

Kvinnor, Karriär och Kapital – En inspirerande lunchföreläsning för kvinnor!

Vi bjuder in till en inspirerande lunch där du får chansen att nätverka med andra ambitiösa kvinnor och lyssna på experter inom finansbranschen och karriärutveckling. Vi välkomnar två framstående föreläsare från Länsförsäkringar, samt karriärvägledaren Lisa Wikberg, för en tankeväckande session som riktar sig till kvinnor som vill ta nästa steg i sin karriär och ekonomi.

Karolina Wenström, Försäljningschef för pension och placering, LF Jönköping Karolina har en gedigen bakgrund inom finans- och försäkringssektorn och delar med sig av sin passion för sparande och att bygga en stabil, jämställd ekonomisk framtid. Hon kommer att dela insikter och praktiska tips om hur du kan optimera ditt sparande och förbereda dig för en tryggare ekonomisk framtid.

Josefin Lindenfalk, HR-affärspartner, LF Jönköping Med en omfattande erfarenhet från både privat och offentlig sektor inom HR, belyser Josefin vikten av att hantera lönefrågor strategiskt för både individer och organisationer. Lär dig mer om hur arbetsgivare tänker kring lönesättning och hur du kan positionera dig för en rättvis ersättning.

Lisa Wikberg, Karriärvägledare Lisa ger en kort introduktion till de resurser och stöd som Career Center erbjuder när det gäller karriärutveckling och hur du kan utnyttja dessa tjänster för att nå dina mål.

Anslut till oss i sal B3052 på JIBS (Jönköping International Business School) för en inspirerande lunch. Vi kommer att bjuda på en gratis lunch där du kan njuta av god mat medan du lyssnar på våra experter och deltar i diskussioner. Detta är en unik chans att utvidga ditt nätverk, få inspiration och konkreta råd som kan hjälpa dig i din karriär och ekonomiska planering.

Anmäl dig idag och ta ett steg närmare dina mål och framtid!

Anmälan till eventet

Anmäl dig direkt till eventet och ta chansen att träffa andra unga kvinnor med samma intresse. Vi ser fram emot att träffa dig! OBS! Om du har några allergier, ange det i en bokningskommentar i anmälan. 

Är du inte medlem? Ingen fara, alla kvinnor är välkomna på vårt lunchevent! Våra medlemmar har dock förtur till alla event och om platserna är fulla kommer du att hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören senast dagen innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Ellen Helena Birgitta Gustafsson

    Ellengustafssson@gmail.com
  2. Avatar

    Vilma Alice Sidstedt - Styrelseledamot Jönköping , Jönköping

    vilma.sid@live.se

Detta event är tillgängligt för:

gratismedlemmar & betalande medlemmar