Laddar Events
Datum: 11 maj, 2023
Tid: 18:00 - 21:00
Plats: Stureplan 8

Företagsbesök på Söderbergs & Partners

Söderbergs & Partners och Unga Aktiesparare Södertörn vill välkomna samtliga UA medlemmar till en fullspäckad kväll hos Söderberg & Partners. Det kommer bjudas på dryck, tilltugg, nätverkande, inspirerande talare, deras syn på marknadsläget och spännande information om deras nya spar platform Levler.

Detta är även ett perfekt tillfälle att få mingla och nätverka, men även att få en djupare inblick i Söderberg & Partners som arbetsgivare samt deras dagliga verksamhet.

Om Söderbergs & Partners:

Söderberg & Partner är ett svenskt företag inom finansiell rådgivning och förmögenhetsförvaltning. 2022 blev det utsedda sveriges bästa private bank och har kapital rådgivning och Wealth rådgivning som är toppklass. Söderberg & Partner grundades år 2004 med visionen att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. Idag har det över 2 400 anställda och är operativa i Sverige, Norge, Danmark, Finland och i Nederländerna. Därtill är Söderberg & Partners fondbolag baserat i Luxemburg och IT-utvecklingen främst baserad i Spanien. Söderberg & Partner erbjuder skräddarsydda lösningar inom förmögenhetsrådgivning, investeringsrådgivning, pensionsrådgivning, skatterådgivning och familjerådgivning till privatpersoner, familjer, stiftelser och företag.

Information om Levler:

Levler vill att ännu fler svenskar ska engagera sig i sitt sparande. Hur gör man det? Det ska vara billigt såklart och det ska vara enkelt. Det borde vara lika enkelt att spara i fonder som det är att handla andra tjänster och produkter på nätet, därför skapades Lever. Det erbjuder ett stort utbud, billiga avgifter och en riktigt trevlig och smidig digital upplevelse.

– 25% rabatt på fondavgiften.

– Ingen plattformsavgift.

– Ingen valutaavgift.

– Stort fokus på den privata konsumenten.

– Färdiga fondpaket.

Kontaktpersoner:

Kontaktpersoner:

Detta event är tillgängligt för:

betalande medlemmar