Laddar Events
Datum: 7 november, 2023
Tid: 18:00 - 20:00

Företagsbesök hos MilDef Group

Ta chansen och följ med Unga Aktiesparare Helsingborg på företagsbesök hos det Helsingborgsbaserade försvarsbolaget MilDef! Vi kommer få träffa Olof Engvall – Head of Investor Relations på MilDef som kommer presentera företaget och berätta om deras resa. Vi kommer hålla till på deras nya kontor samt få en unik inblick i deras produktion. Under kvällen kommer det att bjudas på mat och dryck.

OBS!
Med anledning av de höga krav på säkerhet som finns hos MilDef krävs det att man medtar giltig legitimation för att få medverka på eventet.

Om MilDef Group

“MilDef producerar och levererar taktisk IT bestående av hårdvara, mjukvara och tjänster, främst till säkerhets- och försvarskunder. Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg i Sverige, där bland annat produktutveckling och koncerngemensamma funktioner är placerade. MilDef har dotterbolag i Sverige, Finland, Norge, Danmnark, Storbritannien och USA, med direkt försäljning och försäljning via partnernätverk till över 30 länder.

MilDefs största geografiska marknader är Europa och Nordamerika. Sedan starten 1997 har Bolaget utvecklats från att vara en distributör av ruggade bärbara datorer och tablets till ett produktbolag med fokus på egenutvecklade produkter och relaterade tjänster. Med organisk och förvärvsdriven tillväxt har verksamheten expanderat från Sverige till resten av Norden, USA, Storbritannien och via partnernätverk i flertalet andra länder, främst inom EU. Kunderna är företrädelsevis försvarsrelaterade, men tillväxt sker även inom exempelvis hälsa (medicinska tillämpningar i krävande miljöer), industriellt (kontroll av drönare) och samhällsviktig infrastruktur (polis, säkerhetstjänst, med mera). Gemensamt för kunderna är behovet av taktisk IT för att kunna genomföra modern verksamhet i krävande miljöer.”

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Carl Adam Reinholdz

    cn_adam@hotmail.com

Detta event är tillgängligt för:

gratismedlemmar & betalande medlemmar