Laddar Events
Datum: 6 mars
Tid: 10:30 - 13:00
Plats: Eleiko

Företagsbesök hos Eleiko

Inbjudan till Företagsbesök hos Eleiko

Vi är glada att bjuda in till ett spännande företagsbesök hos Eleiko, en ledande tillverkare av vikter för träning. Hos Eleiko strävar de efter att göra människor starkare både inom idrott och i vardagen. De tror på att styrka inte bara handlar om fysiskt välmående utan även om mental styrka och gemenskap. Genom att bygga styrka bygger vi inte bara upp våra kroppar utan även våra sinnen, vilket leder till en hälsosammare och lyckligare tillvaro för oss själva och för samhället som helhet.

Datum: Onsdag den 6 mars
Tid: 10:30

Plats: Eleiko AB, Klastorpsvägen 18, Halmstad

Programmet för dagen kommer ungefär se ut så här:

  • 10:30 – 11:30: Rundtur i Eleikos produktionsanläggning där du får en unik inblick i deras tillverkningsprocess och högkvalitativa produkter.
  • 11:30 – 12:00: Presentation av företaget av företagets vd Erik på Eleiko, eller bolagets ekonomiansvarig. Du kommer att få lära dig mer om Eleikos historia, deras vision och deras arbete för att främja styrka och hälsa runt om i världen.
  • 12:00 – 13:00: Gemensamt träningspass på Eleikos träningsanläggning. Du kommer att få möjlighet att träna tillsammans med Eleikos personal och uppleva förstahand de produkter som Eleiko tillverkar.

Eleiko garanterar en god och svettig stämning!

Anmäl dig senast 29/2 för att säkra din plats.

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

Detta event är tillgängligt för:

gratismedlemmar & betalande medlemmar