Laddar Events
Datum: 10 april

Fastigheter & Infrastruktur

Välkommen till en kväll med inbjudna bolag verksamma inom olika nischer i fastighetsbranschen! Vi får lyssna och ställa frågor till en fastighetsanalytiker, fondförvaltare, VD:ar och en grundare. Du är välkommen att delta oavsett din kunskapsnivå, vi är alla här för att lära oss.

Medverkande bolag är:

Arctic Securities är en ledande nordisk Investmentbank som bland annat täcker fastighetsbranschen i form av rådgivning, analys och sälj av värdepapper. Analytikern Alexander Gustafsson kommer att berätta om det rådande läget i fastighetsbranschen då höga räntor oroar.

Stendörren fokuserar på att investera i fastigheter för lager, logistik- och lätt industri i tillväxtregioner, främst i Storstockholm och Mälardalen, men finns även i de nordiska länderna. Bolagets affärsidé är att skapa lönsam tillväxt i substansvärde genom att förvalta, utveckla och förvärva fastigheter och byggrätter inom logistik, lager och lätt industri i nordiska tillväxtregioner. Stendörren är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap.

Kameo är en ledande skandinavisk investeringsplattform. De erbjuder en unik plattform där fastighetsutvecklare kan finansiera sina projekt direkt genom investeringar från tusentals personer. Kameo erbjuder ett innovativt alternativ till traditionella banklån och gör det möjligt för både privatpersoner och företag att investera i spännande projekt och företag som inte finns tillgängliga på den traditionella marknaden. Investmentbanken ABG Sundal Collier är bolagets största aktieägare och strategiska partner.

Spiltan Realinvest Global är en aktivt förvaltad aktiefond som investerar över hela världen i bolag inom infrastruktur, fastigheter och skog. Fonden har en tredelad struktur där infrastrukturdelen utgör cirka 65 procent, fastighetsdelen cirka 25 procent och skogsdelen cirka 10 procent. Infrastruktur är ett brett område som utgörs av bland annat järnvägar, vägar, flygplatser, el- och telenät samt återvinningshantering. Fastighetsdelen i fonden är investerad över hela världen för att få en så bred fastighetsexponering som möjligt.

Vi bjuder på intressanta presentationer och fika. Kom gärna i tid så du hinner med fikat.

Meddela om du vill ta med en bekant till eventet. Vid frågor, kontakta Miqdad på 0737847726 eller StockholmVast@ungaaktiesparare.se

Vi ses!

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Miqdad Chowdhury - Ordförande , UA Stockholm Väst

    miqdad.chowdhury@gmail.com

Detta event är tillgängligt för:

betalande medlemmar