Laddar Events
Datum: 10 november, 2023
Tid: 16:00 - 18:00

Få råd med dina drömmar – och investera rätt med Günther Mårder!

Günther Mårder, en av Sveriges kändaste ekonomer, bjuder på en öppen föreläsning där du får lära dig de smartaste tricken för att sänka kostnaderna i ditt liv utan att göra avkall på lycka. Hur kan du sedan investera dina pengar för att få god avkastning och på vilket sätt kan företagande vara en viktig pusselbit för ekonomisk framgång? Det är andra frågor Günther kommer att besvara under en föreläsning som är fyllt av skratt och värdefulla insikter.

Günther Mårder är investerare, rådgivare, styrelseproffs och föreläsare. Han är tidigare VD för Företagarna, sparekonom Nordnet Bank och VD för Aktiespararna. Senaste året har han givit ut två böcker: Spara Pengar – experternas 323 bästa tips och Så här blir du miljonär som företagare. Båda böckerna kommer att kunna köpas signerade i anslutning till föreläsningen.

Föreläsningen kommer hållas i Luleå Tekniska Universitets lokaler, se nedan för information om plats. Fika bjuds till alla anmälda, önskar du inte fika, så är det bara att dyka upp! Parkering finns!

Om du är över 28 år och vill ha fika, anmäl dig då via Aktiespararnas hemsida: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/fa-rad-med-dina-drommar-och-investera-ratt-med-gunther-marder-40802

Föreläsningen är öppen för alla och särskild inbjudan har gått till medlemmar i Unga Aktiesparare, Aktiespararna och Företagarna samt studerande på LTU.

Luleå Tekniska Universitet
A117, Alfa Huset
Universitetsvägen 1, 977 54 Luleå

Varmt välkommen!

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Philip Rettig - Ordförande , Luleå

    philip.r@live.se
  2. Avatar

    Viktor Backlund - Vice ordförande , Luleå

    viktorbacklund826@gmail.com

Biljetter

Siffrorna nedan inkluderar biljetter till detta evenemang som redan finns i din varukorg. Genom att klicka på "Hämta biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra antalet biljetter.
Biljetter är inte längre tillgängliga