Laddar Events
Datum: 29 april
Tid: 18:00 - 19:30

Digital föreläsning tillsammans med Virtune

Välkommen till en digital föreläsning tillsammans med Virtune.

Har du alltid velat lära dig mer om börshandlade produkter? så kallade ETP:er, eller har du kanske funderingar kring hur man handlar med kryptovalutor? Vad passar då bättre än en digital föreläsning med Virtune som är experter på båda!

Tisdag den 29e april anordnar UA Västerås tillsammans med Virtune en digital föreläsning kring kryptovärlden och hur Virtunes börshandlade produkter fungerar.

Få en unik möjlighet att träffa Henry Forelius, Client Director och delägare i det svenska bolaget Virtune AB (Publ). Virtune är ett registrerat finansiellt institut hos Finansinspektionen och har erhållit ett godkänt EU-grundprospekt för att emittera börshandlade produkter (Exchange-Traded Products, ETP:s), på bland annat Nasdaq Stockholm. Virtune har, för närvarande, 8 st krypto ETP:er noterade på Nasdaq Stockholm med cirka 25 000 investerare och ett förvaltat kapital som, i skrivande stund, uppgår till knappt 750 miljoner kronor. Virtune är det enda svenskbaserade bolaget som emitterar krypto ETP:er och Virtune ser kryptovalutor/digitalat tillgångar som ett alternativt tillgångsslag. Under kvällen kommer Henry att presentera Virtune, berätta om hur ETP:er fungerar som värdepapper, om kryptomarknaden och aktuella händelser som kommer att påverka kryptomarknaden under detta och kommande år. Passa på att ställa dina frågor till Henry kring både Virtune, kring Virtunes krypto ETP:er och om kryptomarknaden.

Alla är välkommna oavsett medlemskap.

Frågor? Maila oss på vasteras@ungaaktiesparare.se

Länk till föreläsning mailas ut dagen innan föreläsningen.

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Carl Alexander Lindblom - Marknadsföringsansvarig UA Västerås , Västerås

    Alexander.lindblom0111@gmail.com

Biljetter

Siffrorna nedan inkluderar biljetter till detta evenemang som redan finns i din varukorg. Genom att klicka på "Hämta biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra antalet biljetter.
Biljetter är inte längre tillgängliga