Laddar Events
Datum: 16 maj, 2023
Tid: 17:00 - 19:00

Bolagsstämma NIBE Industrier

Häng med på bolagsstämma till värmepumpstillverkaren NIBE Industier!

NIBE Industrier är ett företag som erbjuder energilösningar för kyl- och värmesystem. Inom deras tre affärsområden – Climate Solutions, Element och Stoves – utvecklar, tillverkar och säljer de ett brett utbud av miljövänliga och energieffektiva lösningar för inomhuskomfort i alla typer av fastigheter, samt komponenter och lösningar för intelligent uppvärmning och styrning inom industri och infrastruktur. NIBE är sedan 1997 börsnoterat under namnet NIBE Industrier AB på Nasdaq Nordic, Large Cap.

Det du behöver göra för att delta är att:

– vara inskriven i aktieboken hos Euroclear Sweden AB (Sveriges Värdepapperscentral) innan den 8/5. Tänk på att det tar två dagar efter ditt första aktieköp innan du blir registrerad i aktieboken. Du som är aktieägare får även medta en eller två personer och dessa anmäler du samtidigt som dig själv.

– anmäla dig till stämman senaste den 10/5 på följande länk:

https://anmalan.vpc.se/EuroclearProxy/(S(hbvxb5ed4ckmy5ft0cb4kml2))/notice.aspx?id=1866&sprak=4

– säkerställa hos din bank/nätmäklare att dina aktier är röstberättigade. OBS, du måste äga aktierna på en ISK, IPS eller vanligt aktie-/fondkonto. En KF är en försäkringsprodukt där försäkringsbolaget är registerade som aktieägare istället för dig.

Vad är en bolagsstämma?

Bolagsstämman är ett aktiebolags högst beslutande organ. Här beslutar man bl.a. om fastställande av föregående års räkenskaper, ansvarsfrihet till sittande styrelse, val av ny styrelse etc.

Efter stämman serverar NIBE en enklare måltid.

Träffa, mingla och nätverka med andra aktieägare. Vi syns där!

(För dig som åker själv från Växjö, hör av dig till oss i styrelsen så ordnar vi samåkning!)

Kontaktpersoner:

Kontaktpersoner:

Detta event är tillgängligt för:

gratismedlemmar & betalande medlemmar