Laddar Events
Datum: 9 december, 2023
Tid: 17:30

Avslutningsmiddag och bowling med Unga Aktiesparare Halmstad

Året går mot sitt slut, och det är dags för oss att avsluta det på ett riktigt härligt sätt. Unga Aktiesparare Halmstad vill bjuda in er till en minnesvärd avslutningsmiddag följt av en omgång bowling på Olearys.

På lördagen den 9/12 klockan kl 17:30 ses vi på Olearys, Storgatan 28, för att kicka igång kvällen med god mat och gott sällskap. Efter maten väntar en rolig stund på bowlingbanorna. Oavsett om du är en bowlingmästare eller aldrig har hållit i en klot förut, så blir det garanterat skratt och en fantastisk gemenskap.

För att säkra din plats och vara med på denna härliga avslutningskväll, vänligen anmäl dig senast på torsdagen den 7/12, Något att tänka på är att denna gång får var och en bekosta både bowling och mat själv.

Vi ser verkligen fram emot att avsluta året tillsammans med er alla, skapa minnen och ladda upp för ett nytt år fyllt av spännande investeringsmöjligheter.

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Joakim Palm - Styrelseledamot , Halmstad

    joakimpalm3@gmail.com

Biljetter

Siffrorna nedan inkluderar biljetter till detta evenemang som redan finns i din varukorg. Genom att klicka på "Hämta biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra antalet biljetter.
Biljetter är inte längre tillgängliga