Laddar Events
Datum: 29 november, 2023
Tid: 17:30 - 19:30
Plats: Sturegatan 15

Allt om Investor med Head of investor Relations

Investor kommer på besök till Kansliet där Head of investor Relations kommer berätta om Sveriges mest populära aktiebolag: Investor. Eventet kommer avslutas med en Q&A där du kommer få chansen att ställa alla frågor som du undrat om investor (dock ingen insider information). Under eventet kommer det även att bjudas på dryck och Snacks och allt avslutas med ett mingel.

 

Antalet platser till detta evenamang är begränsat, det är först till kvarn som gäller så anmäl dig nu för att säkra din plats till ett av årets mest spännande evenemang tillsammans med investor!

Övriga kontakt uppgifter (johan Sjöberg):

Vid frågor eller funderingar går det att nå mig på mailadressen nedan eller på följande nummer: 076 322 84 55

KAMPANJ Just nu kör vi en kampanj där man kan bli medlem i Unga Aktiesparare till 30% rabatt med rabattkoden “STHLMC“. Som medlem får du bland annat följande: 300 kr att investera för på SAVR (det finns alltså en arbitragemöjlighet här på 140 kr). Möjlighet att gå på medlemsexklusiva evenemang och utbildningar. Vår medlemstidning Stock Magazine Läs mer här https://medlem.ungaaktiesparare.se/medlemsformaner/

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Johan Olof Gustav Sjöberg - Styrelseordförande , Stockholm City

    johan.sjoberg2002@gmail.com

Biljetter

Siffrorna nedan inkluderar biljetter till detta evenemang som redan finns i din varukorg. Genom att klicka på "Hämta biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra antalet biljetter.
Biljetter är inte längre tillgängliga