Laddar Events
Datum: 11 oktober, 2023
Tid: 18:00 - 19:30

Aktieträff med Synsam

Välkommen till en intressant aktieträff där vi gästas av optikerkedjan Synsam. Under kvällen lär du dig mer om företaget, hur Synsam på några få år transformerat en hel bransch och blivit ledande inom medicinsktekniska produkter och tjänster med ett unikt glasögonabonnemang som skapar kundlojalitet och förutsägbarhet. Med en nyetableringsagenda och hemtagning av produktionen till Östersund skapar Synsam attraktiva framtidsutsikter.

Synsam Group är den ledande optikerkedja i Norden. Man verkar på en medicinskt driven marknad och erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster för ögonhälsa och ögonmode utifrån kundens behov och livsstil. Koncernen har cirka 4 000 medarbetare, en omsättning på cirka 5 miljarder SEK (2022) och har cirka 500 butiker i Norden som drivs under varumärkena Synsam, Synsam Recycling Outlet samt Profil Optik i Danmark. Genom digitalisering, abonnemangserbjudanden och andra innovativa koncept är Synsam Group en stark innovatör på den nordiska optikmarknaden inom flera områden, inklusive kundresa, produkterbjudande och ESG. Synsam Groups aktie handlas på Nasdaq Stockholm (SYNSAM).

Läs gärna mer på www.synsamgroup.com

Synsam presenteras av Hanna Ekstedt, vd Synsam Recycling Outlet.

I pausen serveras det fika. Synsam tar dessutom med sig några riktigt bra erbjudanden!

Plats: medborgarskolan Västerås, Vi kommer även sända eventet digitalt 🙂

Träffas, trivs och snacka aktier!

 

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Carl Alexander Lindblom - Marknadsföringsansvarig UA Västerås , Västerås

    Alexander.lindblom0111@gmail.com

Biljetter

Siffrorna nedan inkluderar biljetter till detta evenemang som redan finns i din varukorg. Genom att klicka på "Hämta biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra antalet biljetter.
Biljetter är inte tillgängligt eftersom detta event har passerat.