Laddar Events
Datum: 25 oktober, 2023
Tid: 18:30 - 21:00

Aktieträff med Investor och Nordic Equities

I samarbete med Aktiespararna Jönköping kan vi hälsa er varmt välkomna till en intressant aktieträff där vi gästas av Investor AB och Nordic Equities AB. Under kvällen lär du dig mer om företagen och blir uppdaterad kring nyheter i bolagen samt får ta del av deras syn på marknadsläget.

Investor, som bildades av familjen Wallenberg för hundra år sedan, är en ledande ägare av Nordenbaserade internationella kvalitetsbolag. Investor äger betydande minoritets- eller majoritetsandelar i högkvalitativa bolag. Genom aktivt deltagande i styrelsearbetet arbetar man för fortsatt förbättring av bolagens utveckling. Med sin industriella kunskap, nätverk och finansiella styrka, strävar man efter att göra sina bolag best-in-class.

Investors kassaflöde tillåter att man stödjer strategiska initiativ i sina bolag, tillvaratar investeringsmöjligheter och förser aktieägarna med utdelningar. Investors innehav inkluderar bland annat ABB, Atlas Copco, Ericsson, Mölnlycke och SEB.

Investor presenteras av Magnus Dalhammar, Head of Investor Relations.

Nordic Equities grundades 1993 och är en nordisk oberoende långsiktig fondförvaltare. Nordic Equities arbetar med en temadriven “stockpicking”-orienterad investeringsprocess. Man lägger stor vikt vid att analysera aktuella skeenden och att jämföra samt utvärdera dem utifrån ett historiskt perspektiv. Vidare är en betydelsefull del i investeringsprocessen regelbundna möten med företag.

Nordic Equities representeras av Lars Kinnunen – Vice President på Nordic Equities Kapitalforvaltning AB

I pausen serveras det fika

Träffas, trivs och snacka aktier – välkommen!

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

    Olle Erixon - Styrelseordförande , Jönköping

    oo.erixon@hotmail.com

Detta event är tillgängligt för:

betalande medlemmar