Laddar Events
Datum: 16 maj, 2023
Tid: 19:30 - 20:00
Aktieskola för nybörjare

Aktieskola på Framtidens hus i Rinkeby

En gratis workshop för dig som vill komma igång med att spara i aktier och fonder!

Innehåll: Ett inspirerande pass som kan väcka ditt intresse för aktier, fonder och sparande. Under workshopen kommer du få grundläggande kunskaper för att komma igång med ditt sparande på börsen. Inga förkunskaper behövs och det passar dig som aldrig sparat på börsen och dig som redan är igång. Välkommen att ta första steget mot ett rikare liv!

Bakgrund: I dagens miljö där sociala medier ger illusionen av snabba och lätta pengar via börsen hamnar människor lättare i ekonomiskt utanförskap. Det kan vara svårt att få tillgång till grundläggande kunskap inom privatekonomi och att investera sina pengar är inte det lättaste. Vi hoppas att med denna workshop inspirera er till att ta första steget ut på börsen och starta ert sparande!

Föreläsare: Henrik Johansson är vd för organisationen Unga Aktiesparare som är världens största ungdomsförbund för unga som vill lära sig mer om sparande och investeringar. Han har ett stort intresse för aktier och att ge alla möjlighet att investera för en bättre privatekonomi.

Under föreläsningen kommer Henrik berätta både om varför du ska börja investera en del av ditt sparkapital, men också lite enkla knep för att komma igång.

 

Anmälan till evenemanget sker här:
Tryck här

Kontaktpersoner:

  1. Avatar

Detta event är tillgängligt för:

gratismedlemmar & betalande medlemmar