Laddar Events
Datum: 27 april, 2023
Tid: 18:00 - 20:00
Plats: Nordea, Falun

Aktiecafè hos Nordea i Falun

Återigen är det dags för fika, aktiesnack och uppföljning av vår fiktiva portfölj! Detta sker i Nordeas fina lokaler vid Stora Torget i Falun.

Torsdag 27 april kommer vi samlas för att diskutera aktier och sparande. Hit är alla välkomna oavsett förkunskaper! Det kommer bjudas på fika och härligt aktiesnack.

En del av den fiktiva portföljens innehav kommer ha släppt sina rapporter för det förste kvartalet, vilket vi kommer kika lite närmare på. Alla som kommer får lägga fram förslag på vilka aktier vi ska köpa eller sälja, sedan diskuterar vi och beslutar tillsammans hur vi ska agera!

Vi samlas klockan 18:00 i Nordeas fina lokaler vid Stora Torget i Falun och vi räknar med att vara klara senast vid 20:00. Vi hoppas att just du vill komma förbi, så kan vi lära och inspireras av varandra!

P.S. Detta evenemanget är öppet även för de som inte är medlemmar! Ta gärna med dig en kompis som vill lära sig mer om aktier och sparande, kom bara ihåg att anmäla er.

Kontaktpersoner:

Kontaktpersoner:

Biljetter

Siffrorna nedan inkluderar biljetter till detta evenemang som redan finns i din varukorg. Genom att klicka på "Hämta biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra antalet biljetter.
Biljetter är inte tillgängligt eftersom detta event har passerat.