Börshelg på Chalmers

Spendera helgen med oss den 13-14 april på Chalmers! 

  1. Föreläsningar från ledande börsbolag
  2. Workshops och aktiviteter
  3. Nätverk av unga investerare
  4. Mat och dryck ingår

Henrik Johansson från Unga Aktiesparare guidar dig genom eventet. Missa inte chansen att träffa talare från Xvivo Perfusion, Vertiseit, och fler. Se talarlistan nedan.

Välkommen till en oförglömlig helg med nya insikter och möten!


TALARE:

Jonas Lagerqvist, VD på Vertiseit

Vertiseit är ett SaaS-bolag inom Digital In-Store som erbjuder In-Store Experience Management (IXM)-plattformarna Grassfish och Dise. Bolagets plattformar är utformade för att stärka kundupplevelsen i retail genom att sammankoppla det digitala- och fysiska kundmötet. För skalbarhet och global räckvidd sker Vertiseits försäljning tillsammans med partners. Bolaget grundades 2008 och har sitt huvudkontor i Varberg.

Eric Strand, grundare av AuAg

2019 grundades AuAg Fonder av Eric Strand och den första fonden lanserades den 4 november 2019. 2019 var också det år som det periodiska systemet firade 150 år. Grundämnena och deras alla unika egenskaper lyser som en röd tråd genom hela AuAg Fonders erbjudande.

AuAg utmärker sig framförallt genom sitt unika fonderbjudande och digitala marknadsstrategi. Idag har AuAg fyra daglighandlade fonder och en börshandlad fond (ETF), samt mer än 40 000 investerare i Europa, allt med Sverige som bas och ursprung.

Olivia Karlsson, handelsövervakning på Spotlight

Spotlight Stock Market grundades 1997 med en tydlig idé: att göra det enklare, tryggare och synligare för tillväxtbolag att vara noterade. Sedan dag ett har Spotlight jobbat för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för tillväxtbolag att få tillgång till expansionskapital och börsens fördelar för att kunna fortsätta utveckla sin verksamhet.

Mats Hård, VD och medgrundare på Finwire News

Finwire News är en av de ledande finansnyhetsorganisationerna i Norden. Sedan starten är kärnverksamheten att leverera nyheter – snabba, korrekta och trovärdiga nyheter. Prenumeranter får över 500 nyheter per dag, som täcker alla tillgångsklasser: aktier, utländsk valuta, energi, råvaror och tillväxtmarknader. Finwire finns i Göteborg och i Mostar, Bosnien.

Thomas Rundqvist, Global Communications Director på Xvivo Perfusion

Xvivo Perfusion är verksamma inom medicinteknik. Bolaget tillhandahåller lösningar för transplantation av lungor. Exempel på produkter som bolaget levererar innefattar kanyler, organförvaring samt kyllösningar. Produkterna vidaresäljs till kliniker och forskningsinstitut runtom den globala marknaden, med störst närvaro inom Norden och Europa. Bolaget kom till via en avknoppning från Vitrolife under 2012 och har sitt huvudkontor i Göteborg.


PRAKTISK INFORMATION:

Tid: Lördag 09.00-17.30 + Söndag 09.30-14.00

Adress: Vera Sandbergs Allé 8, Göteborg

Ingår: lunch, dryck och massor av fika!

Anmälan stänger: Torsdag den 11 April.

Frågor: goteborg@ungaaktiesparare.se.


PRIS


Du kan anmäla dig till eventet gratis som medlem i Unga Aktiesparare.

Ett medlemskap kostar 299kr och ger dig tillgång till massvis med liknande fysiska event, digitala föreläsning och utbildningar, samt diverse förmåner från våra partners.

Du kan anmäla dig på eventets sida nedan: