Laddar Events
Datum: 2 december
Tid: 17:30 - 21:00
Plats: Ullevi

Julbord på Ullevis paradvåning med Vitrolife och Arjo

Varmt välkomna på Unga Aktiesparares & Aktiespararna Göteborg Hisingens traditionsenliga julbord. Årets upplaga äger rum måndagen den 2 december tillsammans med Vitrolife och Arjo.

Arrangemanget har tidigare varit fullsatt, vilket det sannolikt kommer vara i år med. Tidigare år har vi haft företag som Getinge, Latour, Nibe, Platzer och Xvivo för att nämna några.

Plats: Ullevi Restauranger, Nya Ullevi (alltså det som är äldst)
Tidsschema:

17.30-18.00 Mingel .

18:00 Välkomst presentation 5-15 min

18:15-19:00 företagspresentation 1.

Kort bensträckare

19:10 nästa presentation

Efteråt avnjuts julbordet i restaurangavdelningen.

Information om anmälan och Pris kommer inom kort

Vitrolife är en internationell koncern som tillhandahåller medicintekniska produkter och genetiska tjänster. Bolaget utvecklar och tillverkar tjänster och produkter för individanpassad genetisk information samt medicintekniska produkter inom fertilitet. Vitrolife stödjer kunderna i deras verksamhet för att förbättra patienternas utkomst av fertilitetsbehandlingar. Vitrolifes produkter och tjänster finns tillgängliga globalt. Koncernen har sitt huvudkontor i Göteborg.

Arjo är ett globalt bolag med verksamhet inom sjukvårdsindustrin. Bolaget är idag specialiserade inom utvecklingen av medicintekniska produkter. Produktportföljen är bred och inkluderar exempelvis sjukvårdssängar, golv- och taklyftar, desinfektionslösningar, samt av hygienprodukter och kompressionslösningar. Utöver erbjuds service och tillhörande tjänster samt utbildning. Störst verksamhet återfinns inom Europa och Nordamerika.

Kontaktpersoner:

  1. Avatar